Ricoh Theta S: 360 graden camera

Geschreven door admin

De Theta S is Ricoh’s derde generatie 360 graden camera, waarbij de resolutie bij elk model omhoog is gegaan en er nieuwe mogelijkheden aan de camera’s zijn toegevoegd.

De Theta S is een langwerpig apparaatje met een hoogte van dertien centimeter. De camera is vier centimeter breed en ongeveer 2,3 centimeter dik, waardoor hij gemakkelijk in een jas- of broekzak past. Aan zowel de voor als de achterkant is een bolvormige lens geplaatst, beide met een kijkhoek van 190 graden. Deze lenzen zijn elk gekoppeld aan een eigen 12 megapixel CMOS sensor en de ingebouwde image processor kan foto’s van beide camera’s naadloos omzetten in 360 graden beelden die alles voor, achter, naast, boven én onder de camera in beeld brengen.

Een 360 graden beeld. Ideaal om te tonen in een VR bril.
Meen een sphere van je omgeving.
Beoordeling Ricoh Theta S - 129EUR
  • 6.5/10
    Gebruiksvriendelijkheid - 6.5/10
  • 5/10
    Prijs - 5/10
  • 5.5/10
    Toepassing in de klas - 5.5/10
5.7/10

Samenvatting

De Ricoh Theta V is een eenvoudig te bedienen camera. Enkel de fotokwaliteit is minder, maat wel bruikbaar in een schoolcontext. Verwacht je echt professioneel 360 graden materiaal, investeer je beter in een ander model.

Verzenden
User Review
0/10 (0 votes)

Reageer